17–20 september 2019 – Rødvig Ferieby, Stevns
SE FOTOS PÅ BLOGGEN/PLEASE FIND PHOTOS ON OUR BLOG

Fri Akademi i september 2019 på Stevns blev meget vellykket.
Rødvig Ferieby var vores gode faste base, og partnerne fra Verdensarven Stevns Klint stod til rådighed med foredrag og intro til området. De meget engagerede og entuisiastiske deltagere fra både Sverige, Island, Finland og Danmark malede energisk i timevis efter Uffe Boesens inspirationsoplæg to af dagene.

Winsor & Newton havde sponseret meget fine goodie-bags til deltagerne, som fik lejlighed til at afprøve nye materialer: nye akvarelfarver som tidligere kun har været i et begrænset oplag, den nye serie cadmiumfrie akvarelfarver samt Winsor & Newtons nye papirserie.

Efter morgenmaden smurte vi madpakker og foretog ekskursioner ud i naturen, stranden, havnen og Boesdal Kalkbrud.
Den sidste dag sluttede på Højerup bl.a. med besøg i den gamle kirke, der byder på et fantastisk udsigtpunkt over hav og klint. Nogle vovede sig ned ad de stejle trapper ved klinten, så de kunne se denne nede fra stranden. Som afslutning åbnede Højeruplund Traktørsted gæstfrit dørene for vores gruppe og bød på kaffe og kager. Nogle dejlige dage med gode vibrationer og maleglæde hos alle. Dejlige akvareller med Stevns Klint og andre smukke motiver blev resultatet af de fire dage i Rødvig.