Intresseanmälan
NAS-dagarna kommer att ha plats för 30 deltagare per resa. Anmälan (bindande) sker via länken ovan och noteras i tidsordning.

Vi hoppas på deltagare från alla de nordiska länderna för att stärka det internordiska nätverket i NAS, och kommer därför att reservera fem platser från respektive land fram till årsskiftet, därefter gäller turordning oavsett nationalitet.

Turordningen i de preliminära anmälningarna efter akvarellen 2023/3 gäller, men du måste senast 31 december återkomma med en ny anmälan här för att bekräfta ditt intresse.

Så snart grupperna satts samman kommer du att få besked om du kommit med eller om du står på kö för en återbudsplats.

Språk
Vi hoppas på ett internordiskt möte under NAS-dagarna. Alla uppmanas att samtala långsamt och tydligt för att överkomma eventuella språkbarriärer.

Guidning och kursledning kommer att hållas på svenska och vid behov på engelska. Meddela i anmälan om du har svårt att förstå svenska.

Föreläsningar kommer att hållas på svenska.

Boende och mat
Vi bor tillsammans på Hotell Stenungsbaden, i priset ingår ett enkelrum. På Stenungsbaden äter vi också de flesta middagarna, och efteråt samlas vi här för att umgås, med eller utan särskilda programpunkter. Landsrepresentanter från NAS kommer att finnas på plats.

Vi får lunch på restaurang Vatten på museet, och fika i verkstäderna. Ange i din anmälan om du är vegetarian, har allergier eller andra behov av specialkost.

Du som har eget boende inom bekvämt pendlingsavstånd betalar en lägre deltagaravgift, men vi räknar ändå med ditt deltagande under middagar och kvällsaktiviteter.

Transporter
Resan till NAS-dagarna får var och en ordna själv. Hör av dig om du behöver vägledning.

Hotell Stenungsbaden ligger ett par mil från museet. Du som kommer med bil får räkna med att ha med dig kurskamrater i bilen på resorna mellan museet och hotellet, och vid behov hyr vi en minibuss. Landsrepresentanterna samordnar resorna så att alla kommer med.

Pris
Nordiska Akvarellmuseet bjuder generöst på inträde till utställningen, guidning, kurslokaler och föreläsningar. Priset för NAS-dagarna har därför kunnat sättas till blott 8.200 Sek för kurs, boende och samtliga måltider.

Om du har eget boende reduceras priset till 4.900 Sek

Intresseanmälan måste innehålla:
Namn
Adress o nationalitet
Mailadress
Boende på hotellet / eget boende
Tillgång till bil, kan ta …. passagerare
Behov av specialkost
Förstår svenska / förstår inte svenska
Vill delta tillsammans med …. (som lämnar en egen intresseanmälan)