akvarellen 1-2022

Styrelsens Hörna
av Marianne Gross

Farvel – og tak!

Alle gode ting må desværre få en ende. I 2011 blev jeg for første gang indvalgt i NAS styrelse. Siden har jeg i to omgange været ordførende. Nu er det tid at overlade stafetten til en anden, og jeg udgår af styrelsen ved 2022-årsmødet i april.

Desværre har pandemien betydet mange aflysninger og ændringer i aktiviteterne de seneste par år. Der har dog været lyspunkter ind imellem, hvor det trods alt har været muligt at samles lokalt. Styrelsen har ikke holdt et fysisk møde siden 2019. Heldigvis har vi mulighed for at klare de mest nødvendige ting via onlinemøder og mailkorrespondance, men det giver en del udfordringer at gennemføre indgående drøftelser og planlægninger af større arrangementer. Selvom det meste har været lagt ned, har vi ufortrødent arbejdet videre med at organisere den jurybedømte medlemsudstilling Nordisk Akvarell 2022, som vi inviterer alle medlemmer til at ansøge til nu. De tilbagevendende juryudstillinger er vigtige begivenheder for selskabet og imødeses med spænding af et stort antal medlemmer. Ansøgninger til den kommende udstilling modtages frem til 1 maj, og vi glæder os meget til at se mange af jer til vernissagen i Ronneby 10 september. Til den tid kan vi forhåbentlig mødes uden begrænsninger, nyde synet af mange gode akvarelværker i Ronneby Kulturcentrums fine lokaler og mingle med besøgende, udstillere og andre NAS-medlemmer. Se hvordan du ansøger til udstillingen i dette blad samt på vores webside.

Der er selvfølgelig meget arbejde forbundet med at være styrelsesmedlem og ordførende, men det har også været vældig interessant og opløftende. Det har givet mig mange skønne oplevelser og et stort netværk, mange gode bekendte samt venner for livet. Jeg takker jer alle, men selvom jeg nu takker af som ordførende fortsætter jeg dog med visse specialopgaver. Blandt andet fortsætter jeg som redaktør af websiden og NAS Newsletter, og jeg vil også stadig være at finde i akvarellen som skribent.

Så det bliver ikke et farvel fra mig – men et på glædeligt gensyn!