Följ med NAS till Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn!

Utställningen ”Process – om lusten att måla akvarell” på Nordiska Akvarellmuseet kommer att erbjuda massor av kunskap och inspiration. Vid två tillfällen under utställningstiden skapar vi förutsättningar för våra medlemmar i NAS att ta del av utställningen i gott, internordiskt sällskap!

De fem filmade konstnärerna i utställningen är populära kursledare och håller varsin helgkurs på museet under utställningstiden. NAS kommer att ha exklusiv tillgång till två av dessa kurser, med Anna Törnquist i mars och Lena Amstrand i april. Vi får fri tillgång till utställningen så att vi kan fördjupa oss i akvarellmålandets material och arbetsprocesser, och museet kommer också att bjuda in intressanta föreläsare.

NAS-dagar på Nordiska Akvarellmuseet

Torsdag 14 – söndag 17 mars 2024
Torsdag 11 – söndag 14 april 2024

Det finns plats för 30 deltagare vid vardera tillfälle. Vi hoppas på deltagare från alla de nordiska länderna för att stärka det internordiska nätverket i NAS. Guidning och kursledning kommer att hållas på svenska och vid behov engelska.

Vill du hänga med? Klicka här för att läsa mer och anmäla ditt intresse!

OBS! Vi har sedan förra numret av akvarellen fått in många preliminära anmälningar, och turordningen är noggrant antecknad. Du som redan anmält intresse måste dock bekräfta det genom en bindande anmälan.

Erbjudandet gäller medlemmar i NAS. Vill du bli medlem? Följ bara instruktionerna här