Pappershelgen i sydöstra Sverige
27–29 augusti 2021

Akvarell och papper, en given kombination i akvarellmålarens värld. Vi lär oss mer om papper under en ny NAS helg i sydöstra Sverige 27–29 augusti 2021. Handpappersbruket i Lessebo tar emot oss så vi kan måla och även få lära oss att göra papper.

En av aktiviteterna inom NAS är att måla tillsammans i en workshop, en eller flera dagar med målning utan konstnärlig ledare. En trevlig helg att se fram emot som förutom att måla tillsammans innehåller papperstillverkning i mindre grupper med handledning från handpappersbruket. I avgiften 1800 kronor ingår kostnad för fika och lunch samt kursen i papperstillverkning. Du får även två papper samt rabatt på inköp.
Begränsat antal platser.

Du som erbjuds en plats kommer senare att få information om möjligheter till övernattning (vandrarhem, bed & breakfast eller hotell).
Det finns tågförbindelse mellan Växjö och Lessebo. Vi anpassar efter rådande läge avseende pandemin och gällande regelverk.

Vid frågor ring 0709-174605. Anmälan till Maj-Lis Olsson via mail: nasmajlisolsson@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 


Pappersbruket i Lessebo, foto av Mia Liljedahl och pappersmakarna på bilden är Mia Liljedahl och Anette Karlsson. Foto: Marie Arvidson