Akvarellstafett 2020 i Karlshamn, Sverige:
lördag 26 september 10.00-18.00 och söndag 27 september 09.00-17.00

Akvarellstafett innebär att vi får ett ord som inspiration att måla till. Ordet är påhittat av gruppen på Island som senast arrangerade en NAS akvarellstafett och hemligt tills det presenteras för deltagarna på lördag morgon. Söndagen avslutas med att hitta på ett nytt stafettord som skickas vidare till nästa stafettmålargrupp.

Denna stafett kommer att vara i Karlshamn i södra Sverige. Scoutstugan är bokad och den ligger vid småbåtshamnen i ett område som heter Vägga. Där finns hav, klippor, båtar och bryggor. Du kommer att få närmare vägbeskrivning längre fram. För dig som vill övernatta finns flera olika alternativ. Närmast ligger Kolleviks camping som även har stuguthyrning.

I avgiften ingår kostnad för lokal, fika och lunch. Medlemmar betalar 500 svenska kronor och du som icke medlem betalar 600 svenska kronor. Du som inte är medlem redan kan passa på att gå med i NAS i samband med din anmälan och betalar då medlemspris för Akvarellstafetten. Hör av dig till mig om du vill ha mer information.

Anmälan görs till Maj-Lis Olsson, nasmajlisolsson@gmail.com, tlf: 0709-174605. Välkommen!