Suomi

Nordiska Akvarellsällskapet - Pohjoismainen Akvarelliseura toimii pääasiassa Pohjoismaissa, mutta kaikki jäsenet muista maista ovat myös tervetulleita. Seuran tarkoituksena on tukea ja parantaa akvarellimaalauksen laatua ja tarjota yleisölle mahdollisuuden nähdä korkealuokkaista akvarellitaidetta. Seura on avoinna kaikille jäsenille, ammattitaiteilijoille, harrastelijoille ja kenelle tahansa akvarellitaiteesta kiinnostuneelle.

Jäsenetuihin kuuluu 4 numeroa Akvarellen- lehteä vuodessa. Lehti sisältää korkealuokkaisia artikkeleita ja kuvia Pohjoismaisesta ja kansainvälisestä akvarellitaiteesta, lisäksi lehdessä on tietoa kursseista, työpajoista, näyttelyistä ja muusta seuran toiminnasta johon on mahdollista osallistua. Tapahtumien ajan tasalle pääsee tilaamalla seuran newsletteriä, joka tulee jäsenille ja myös ei-jäsenille. Newsletterin saa lähettämällä sähköpostia Marianne Grossille; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Seuran internetsivuilta löytyy englanninkielisiä tiivistelmiä Akvarellen - lehden artikkeleistä. Linkistä pääset lukemaan tiivistelmiä valikoiduista numeroista.

Jäseneksi Pohjoismaiseen Akvarelliseuraan pääset lähettämällä sähköpostia Pive Toivoselle; pive.toivonen@gmail.com. Hän antaa tietoa liittymisestä, tilinumeron ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Jäsenmaksu vuodessa on 42 euroa.

Tervetuloa jäseneksi!