akvarellen 1-2006

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör

Kära NAS-medlemmar!

Vi hoppas att få se många av er vid vårt årsmöte i Oslo lördagen den 11 mars. Programmet ser ni på sid. 29. Varmt Välkomna!

Planerna för Nordisk Akvarell 07 börjar ta form. På sid. 28 finner ni inbjudan till den jurybedömda utställningen som ska visas i Ronneby Konsthall, Edsvik Konsthall utanför Stockholm, Luleå konstcentrum och Sörmlands museum i Nyköping! I Ronneby kommer det också att bli en internationell akvarellutställning med inbjudna medlemmar från ECWS. Dessutom kommer år 2007 en akvarellkonstnär från varje land att specialinbjudas – den delen räknar vi med ska följa salongen runt om i landet.

Vår hemsida har genomgått en stor förändring och vi har en ny webbredaktör, Åsa Wängelin, som vi är väldigt glada över att få samarbeta med.

Ni som ännu inte har betalat er medlemsavgift för 2006 – gör det innan den 15 mars så hinner ni få medlemskortet som går ut med akvarellen nr 2.

Kära finska läsare! Jag ber om ursäkt för att det blev fel finsk ledartext i föregående nummer! Det ska inte hända igen! Väl mött i Oslo!