akvarellen 2-2009

Ordföraren har ordet

av Trond Einar Solberg Indsetviken

Kjære alle medlemmer
Jubileumsåret er i gang, vi startet feiringen på vårt årsmøte på Nordiska Akvarellmuseet, Skärhamn. Jeg vil rette en stor takk til de som kom på årsmøtet og som gjorde dette til en minnerik start på vår feiring , mer om årsmøtet kan du lese her og i akvarellen.

I juni måned fortsetter vi med Fri Akademi på Island, forrige gang vi arrangerte Fri Akademi var det i Norge. Mange har kanskje vært med på dette tidligere, og det er en fin opplevelse å ta med seg. Jeg ønsker alle deltagere lykke til. Det er så utrolig mye flott å oppleve i de nordiske landene, jeg har en drøm og et håp om at det skal kunne bli mulig å arrangere Fri Akademi i alle nordiske land, i tur og orden i framtiden. Man knytter kontakter, utveksler erfaringer mm.

I august er det akvarellstafett i Norge på Klevfos industrimuseum, Løten som har vært en papirfabrikk. Her gjelder påmeldingsprinsippet: Først til mølla...

Videre kommer en spennende nyvinning: Vår internettutstilling som vises fra første oktober i år og fram til april 2010. Jeg oppfordrer alle om å søke denne juryerte utstillingen.

Også i år skal noen medlemmer representere NAS på utstillingen til ECWS, jeg ønsker alle: Lykke til.......og får dere muligheten til å reise på et ECWS utstilling/symposium, gjør det, en fin erfaring å ta med seg.

Ikke glem å vis vårt medlemsblad akvarellen til venner og bekjente, bli med å markedsfør oss.

Våren har nå endelig kommet her på innlandet, snøen tiner og paletten endres. Jeg ønsker dere alle en riktig god vår og flotte maledager.