akvarellen 4-2011

Ordföraren har ordet

av Trond Einar Solberg Indsetviken

I skrivende stund er det blitt senhøst, landskapet har forandret seg utenfor vinduet. Luften har blitt kald og klar og man kan se milevis. De blå bergene. Når du mottar akvarellen har det blitt vinter....

Jeg håper at NAS fortsetter sine medlemsaktiviteter inn i framtiden, de er viktige. Kanskje blir det mulig å finne nye aktiviteter som engasjerer i 2012. Har du en ide kan du bare sende den til enhver tids Ordfører. Det vi vet så langt er at det blir en juryert Internettutstilling igjen på høsten 2012, denne gang forsøker vi å få til en litt annerledes jury. Vi håper på at det kan bli et Fri Akademi og en akvarellstafetten er sendt til Island...

Det hadde vært fint å kunne få se noen vinterakvareller både naturalistiske og abstrakte på NASforumet, herved er dere oppfordret...adressen er: www.nasforum.org Ikke bare hadde det vært fint å se akvareller men også diskusjoner. For oss som maler er alltid ulik problematikk som er interessant, jeg bare nevner: glicee trykking, gallerikontrakter, kopiering, papir og fargeproblematikk, eksperimentering på akvarellens premisser... og ikke bare for oss som maler, men å få i gang kunsthistoriske diskusjoner er også viktig. Bruk NASforumet, det er der vi kan diskutere. Har du ikke brukernavn og passord for NASforumet kontakter du forumredaktør på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jeg ønske alle i styret, og alle involverte i NAS tusen takk for vel utført arbeid i 2011. Ingen navn nevnt, ingen navn glemt, men vi har ett årsmøte igjen, det blir 14. april 2012 i Oslo. Informasjonen kommer i nummer 1 2012. Vi håper at riktig mange finner veien dit og kan bli med oss i et hyggelig lag etter møtet.

Julen og det nye året er en tid for ettertanke og jeg kan bare ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år, måtte 2012 bli et flott år for alle.