akvarellen 1-2011

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör

Kär Kära NAS – medlemmar!
God fortsättning på 2011 och välkomna till ett nytt och inspirerande akvarellen-år.

När ni nu får nr. 1/11 hoppas jag att den riktigt hårda vintern har släppt sitt värsta grepp om oss alla. Det är underbart när solen skiner, det är vindstilla och inte alltför kallt men så har det ju inte varit hela tiden den här vintern när väldigt många har haft stora problem på olika sätt. Nu drar det ihop sig till vårt årsmöte – lördagen 9 april – i Helsingfors. För er som kommer resande till Helsingfors, stanna en dag extra om ni kan för det finns så mycket att se där! Höstens Fria akademi kommer att vara i den Åländska skärgården på Kökar med Kjell Ekström som ansvarig för dessa dagar. Det är roligt att Stafetterna lockar många deltagare och utmanar fantasin hos er som deltar i dem. Nu är det dags för ny utmaning – i Oslo – i Solvang kolonihage. Temat är som vanligt en överraskning.

Ta chansen att diskutera tankegångarna i Trond E S Indsetvikens artikel med honom på www.nasforum.org. Bo Sundströms tekniska genomgång av vattenlösliga färger är extra intressant i relation till Trond E S Indsetvikens artikel.

Glöm inte att betala in medlemsavgiften för 2011 är ni snälla. Som alla vet är vi beroende av den för vår verksamhet. Observera att medlemsnumret alltid står på baksidan av tidningen intill namnet!

Stort tack till alla bidragsgivare för de pengar som kommer in till Arne Isacssons fond. De går oavkortade till det pris som fonden delar ut (senast i Island förra året) och berör självklart inte NAS ekonomi!
Varmt välkomna till vårt årsmöte i Helsingfors!