akvarellen 2-2012

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör

Kära NAS - medlemmar!
Då ni får det här numret av akvarellen har vi haft vårt årsmöte i Oslo (rapport kommer i nr 3/12). På NAS hemsida finner ni namn och kontaktuppgifter till den nya styrelsen med Anna Törnqvist som ordförande och till valberedningens medlemmar. När ni har frågor kring medlemskap etc. ska ni som vanligt kontakta Gunilla Rosenberg, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

På sid. 34 hittar ni all information ni behöver kring årets jurybedömda internetutställning. Vi hoppas att den ska bli lika uppskattad som den första blev. Med det här numret av akvarellen går det ut ett påminnelsebrev till er som ännu inte betalat er årsavgift. Utställningen är bara öppen för medlemmar.

I vårens jurybedömda akvarellutställning i Väsby konsthall i Upplands Väsby norr om Stockholm visades många bra akvareller. Kommunen köpte ett antal bilder som skall användas som gåvor och priser i olika sammanhang. Tänk om ännu fler tänkte och gjorde likadant runt om i Norden! Vi önskar er alla en riktigt fin sommar på alla sätt, inte minst en målarsommar, och hoppas att ni gör många akvareller som ni vill skicka in till internetutställningen. På nynorsk upp-manades ni i förra akvarellen att "La verda sjå dine akvarellar!" Gör det!