akvarellen 1-2013

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör

Kära NAS - medlemmar!
Riktigt gott nytt år 2013! Det blir ett mycket spännande år för Nordiska Akvarellsällskapet. Vi hoppas ju att många av er sökt till den jurybedömda utställningen och reser till Løten i augusti och tar del av de många aktiviteter i Løten i samband med Nordisk Akvarell 2013 och den stora ECWS-utställningen av medlemmar från akvarellsällskap runt om i Europa i Klevfos Industrimuseum, Ådalsbruk.

Drygt 200 NAS-medlemmar har skickat in akvareller och anmält sig. Juryn har nu valt ut de nordiska deltagarnas bilder! Ni kan gå in på https://www.facebook.com/NordiskAkvarell2013 och NASforum för att få löpande information. Om ni anmäler er till Marianne Gross This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kommer ni med på NAS Newsletter, ett utskick av nyhetsbrev ungefär en gång i månaden. Vi gör vårt allra bästa för att hålla er uppdaterade. Glöm inte heller bort att gå in och se på vår internetutställning, (www.akvarellen.org) som ligger kvar till den 1 april, om ni inte redan har besökt den. Den är väl värd ett besök!

Med nr 4/2012 fick ni inte bara mycket information kring Løten utan också en uppmaning att betala in medlemsavgiften för i år. Ni som inte har gjort det ännu, gör det snarast är ni snälla. Glöm inte att skriva ut namn, adress och gärna e-postadressen. Det hände att Gunilla Rosenberg fick in pengar som var omöjliga att spåra en avsändare till. Ni är förresten så bra på att anmäla adressändringar i god tid. Jag får alla returer och de är bara ett par stycken varje gång. Inte illa med tanke på att tidningen går ut till ca 2.200 medlemmar.

Observera att Berit Barkin är ny medlemsansvarig och ersätter Gunilla Rosenberg. Varmt tack Gunilla för ditt stora arbete under flera år!
Väl mött i Köpenhamn den 11 maj på vårt årsmöte.