akvarellen 1-2007

Ledaren

av Jacqueline Stare, redaktör

Kära NAS-medlemmar!
Varmt välkomna till ett riktigt spännande akvarell- och akvarellen-år! Den ena delen av akvarellen 1/07, katalogen till Nordisk Akvarell 2007 och 8th International Watercolour Festival i Ronneby, som öppnas den 27 januari, med fortsättning för den nordiska delen av utställningen i Luleå konsthall (31 mars) och Edsvik konsthall, Sollentuna (9 juni), har ni redan fått per post. Visst är akvarellens uttrycksmöjligheter oändliga! Katalogen utgör en unik mönstring av en del av dagens akvarellmåleri i Europa.

Förhoppningsvis kommer denna informations- och annonsdel av akvarellen 1/07 till glädje! Tyvärr har jag tvingats byta mailadress till ComHem från Chello, vilket innebär stora problem. Vi är många som drabbats av deras bristande kapacitet och service! Ni som vill annonsera sänd alltid ert material till både mig This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och till Helene Norlin på tryckeriet: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Då bör inget meddelande försvinna på vägen.

Med akvarellen 2/07 kommer årets medlemskort. Glöm därför inte att snarast betala in medlemsavgiften, du som inte har gjort det ännu. NAS-medlemmar kommer in för halv inträdesavgift på Nordiska Akvarellmuseet, som i sommar kommer att ha en mycket fin utställning av engelskt akvarellmåleri.

Vi i Nordiska Akvarellsällskapet är väldigt stolta över att utställningen Nordisk Akvarell 2007 når ut över hela Sverige och att det är lätt även för danska besökare att ta sig till Ronneby och för finska besökare att nå Luleå. Edsvik Konsthall i Sollentuna ligger perfekt till för Stockholms-turister i sommar! Det kan knappast vara bättre!

Käre Arne Isacsson!
Nordiska Akvarellsällskapet gratulerar Dig varmt inför Din 90 årsdag i mars! Vi vet att det allra bästa sättet att hylla Dig från oss medlemmar i NAS är att stödja Din fond: Arne Isacssons fond (svenskt PlusGiro 603 18 84 – 7). Ur den delas det regelbundet ut stipendier till nordiska akvarellmålare!