Förslag till nya i valberedningen:
Anna von Elern är verksam i Kämpersvik i norra Bohuslän. Hon varvar sitt akvarellmålande med att driva sin tandläkarmottagning. Håller kurser och har deltagit i såväl separat- som samlingsutställningar och även jurybedömda salonger.

Karin Keane arbeider som billedkunstner med akvarell som hovedmedie. Karin er også en anerkjent akvarellpedagog i Norge, og underviser i Oslo. Hun har vært norsk landsrepresentant i styrelsen siden 2012, og gjorde et stort arbeid for NAS i forbindelse med Nordisk Akvarell 2013 på Løten. Hun har hatt ansvaret for NAS internasjonale kontakter med ECWS.

Förslag til ny norsk styrelsesledamot:
Malin Redvall. Som ny medlem att representera Norge föreslår valberedningen Malin Redvall. Malin bor på Nesodden utanför Oslo och har ateljé på Nesoddparken. Hon har ett förflutet som kompositör och grafisk designer men jobbar nu mest med akvarellmåleri och driver ett litet sommargalleri, Galleri Ramsvik, på svenska västkusten. Malin var tidigare ordförande för Nesodden kunstforening och har arrangerat akvarellstafett i föreningens galleri tillsammans med Karin Keane och Nordiska Akvarellsällskapet.