SE RAPPORT OG FOTOS PÅ BLOGGEN

Invitation til medlemmer og andre interesserede:

Den Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge

Der vil være en generel præsentation af foreningen og en særlig information om den kommende censurerede medlemsudstilling Nordisk Akvarel 2016, som vil finde sted i Hillerød senere på året. Der vil også blive lejlighed til at høre om øvrige aktiviteter og medlemsfordele samt at få kontakt til andre akvarelinteresserede.

BMB Kunstnerartikler vil være til stede med en stand, hvor besøgende får mulighed for at afprøve Moulin de Roy papir fra Canson samt nye produkter fra Winsor & Newton mv. Der vil være mulighed for at købe Winsor & Newton produkter samt andre materialer på dagen til rabatpriser (kontant betaling eller MobilePay). Undervejs vil der blive trukket lod om fine papirpræmier fra Canson.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne, medlemmer såvel som andre interesserede. Send gerne et tilsagn om tilmelding til Hanne Julie Johansen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - men du er velkommen, uanset om du har nået at melde dig til eller ej. Tag gerne familie, venner eller andre akvarelinteresserede med.

NAS byder på forfriskninger.

Velkommen!

Marianne Gross
Hanne Julie Johansen

DenGuleH2